Euroclinic, este o clinica dentara situata in centrul orasului Oradea, unde isi defasoara activitatea medici cu experienta folosind aparatura si materiale de ultima generatie. Clinica noastra dispune de 3 cabinete, dotate conform standardelor impuse de U.E. Pentru a rezolva cat mai multe din problemele dento-maxilare , estetice si functionale, dispunem de o gama larga de specialitati:
-Implantologie ( Mega Gen, Bicon, Mis, Cortex, Strauman, Alpha-bio, IHDE).
-Chirurgie maxilo-faciala (Extractii)
molari de minte, rezectii apicale, Regularizari de creasta alveolara, Chistectomii, aditii osoase)
-Endodontie ( Tratament si retratament al canalelor radiculare)
– Protetica dentara (lucrari din portelan pe suport de Zirconiu, aur, lucrari protetice din portelan, incrustatii, fatete ceramice sau din compozit, lucrari pe implanturi dentare, proteze acrilice si scheletate pe implant dentar
-Terapie Odontala (Obturatii clasa I,II,II,IV,V, obturatii fizionomice ce respecta morfologia dintelui natural)
-Estetica Dentara ( Fatete din portelan sau compozit, Albire profesionala)
-Parodontologie ( Tratamentul parodontozei, imflamatiilor gingivale, pungilor parodontale)
-Radiologie Dentara (Radiografii intraorale)
Sterilizare se face prin intermediul celor mai moderne aparate si solutii, certificate de Autoritatea de Sanatate Publica si în conformitate cu normele U.E. Toate salile de tratament sunt dotate cu lampi bactericide pe baza de raze ultraviolete pentru sterilizarea aerului si a suprafetelor.
Ne desfasuram activitatea intrun mediu ambient deosebit, benefic pentru medici cat si pentru pacienti. Tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, medicii nostril fiind in permanenta instruiti atat in tara, cat si in strainatate. Tratamentul stomatologic fara durere este unul din principalele noastre obiective.